Medicinsk Fotvård Åre Östersund

Fotvård för ditt välmående

När du är i behov av medicinsk fotvård så är du välkommen till mig, min mottagning finns i närheten av exempelvis Åre och Östersund. Att vårda våra fötter påverkar hela vår hälsa och vårt mående men det är inte alltid så lätt att göra det själv. Speciellt om man har olika besvär som är svåra att komma tillrätta med, men då kan du låta mig ta hand om det. Jag har kunskap och erfarenhet av att behandla olika åkommor så som vårtor, förhårdnader, nageltrång och liktornar med mera. Du kan läsa mer om mina olika behandlingar och priser på min bokningssida hos Timecenter som du hittar länk till uppe i menyn.

Förutom medicinsk fotvård kan du boka en härlig fot- och underbensmassage vilket kan lindra trötthetskänsla och värk. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till fotvård. Vad som också är populärt och uppskattat är att ge bort fotvård till någon du tycker om, så när du letar efter en fin present så kan du köpa presentkort hos mig. Det passar till exempel att ge till någon som bor i närheten av där Fjällfötter finns, så som Åre eller Östersund. Om du inte hittar en ledig tid i mitt bokningssystem som passar dig så kontakta mig så brukar vi lösa en annan tid som fungerar. Varmt välkommen!

Medicinsk fotvård 

50 min 600kr

Behandling börjar med mjukgörande fotbad och inspektion av fötterna. Därefter klipps och slipas naglarna. Sedan behandlas möjliga förhårdnader, liktorn, sprickor och vårtor. Behandlingen avslutas med insmörjning av fötter och en fotmassage. 

 

Medicinsk fotvård, delbehandling

20-25min 350kr

Om du har behov för en kortare behandling, akuta besvär som t.ex nageltrång eller liktorn som gör ont.

 

Nagelkorrigering med Onyfix

20min 450kr 

 

Vårtbehandling

15min 200kr

 

 

 

Nagelklippning

20min  350kr

Har du friska naglar, men har behov bara för nagelklippning.
I behandlingen ingår fotbad, rensning, klippning och slipning av naglar.

 

Fotvård som friskvård

50min  750kr

Liknar medicinsk fotvård men syftet är förebygga problem och att ge samtidigt en skön och avslappnande behandling.
Tjänsten är momsbelagt.

 

Fot- och underbensmassage

20-25min 350kr

Massagen sätter fart på blodcirkulationen, lättar spända muskler och mjukar upp lederna. Rekommenderas alla och speciellt för de som belastar mycket fötter och ben eller har stela leder.

Hos mig kan du betala med Swish, kort eller kontant.

 

Jag har också försäljning av salvor, strumpor, silikon avlastningar och lite annat fotrelaterat.

 

Med vänliga hälsningar Sarianne Mäkelä

Fjällfötter

Vill ni veta mer?